En dag äldre :-)

En dag äldre :-)

Idag är det min födelsedag!
Har man facebook så vet man definitivt när och att man fyller år. Man blir överöst med gratulationer och det är faktiskt helt fantastiskt. Tänk om alla de där gratulanterna kom hem till en… jösses va med tårta det skulle gå åt  🙂

Igår frågade jag efter dagens datum flera gånger, det kändes inte alls som om ”min” dag var på gång och att januari redan är slut. Jag är totalt dagvill och har ingen koll alls på dagarna. Det är tur att Martin vet vilken veckodag det är och vilken jobb-ort vi ska åka till varje dag… Nästan alla mina tankar de senaste dagarna har gått åt till Juniors födelsedag och uppkörning och till Smile i Gambia. Jag mår helt ok och då har jag inte haft någon anledning att tänka på mej själv lixom…

Men idag fyller jag 43 år och har redan firats av familjen och 40 personer på Facebook – härligt! På lördag kommer några av våra ”närmast sörjande” hit. mest för att fira Junior och Martin som fyllt 18 och 40 men jag kanske får vara med på nåt hörn?

Jag har förstås fått frågan vad jag önskar mej och det är alltid lika svårt att svara. Jag avskyr prydnadssaker, det enda jag kan tänka mej att få är möjligen flera vaser. Man har ju aldrig rätt storlek! Så jag har faktiskt önskat biobiljetter så att vi kan gå iväg med hela familjen och se på bio lite då och då. Sen är jag ju galen i levande ljus, men det ska vara tjocka blockljus som brinner länge. I övrigt har jag allt jag önskar; världens finaste familjen, galnaste hunden, ett trivsamt hem, en ok ekonomi och hälsan i behåll. Man behöver inget mer  🙂

Martin har sagt att jag får önska vilken lunch jag vill och då blir det självklart sushi! Så den som vill får gärna äta lunch med oss i Salems centrum idag på Kinesen brevid apoteket vid 12.30. Tänk om vi skulle kunna fylla hela restaurangen, DET skulle vara en skoj födelsedagspresent!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *