Redan februari!

Redan februari!

Så var januari slut och den näst sista vintermånaden har gjort entré. De senaste dagarnas plusgrader har tagit bort nästan all snö och det tycker jag är så otroligt skönt! Men idag är det 8 minus igen… jaja, det är väl bara att gilla läget antar jag.

Igår var det alltså min födelsedag och jag är alldeles stum av alla gratulationer. Helt fantastiskt! Senior hade köpt fina blommor och ett presentkort i skoaffären. Han sa att han inte visste om jag behöver nya skor och jag sa ”Min son… jag är kvinna… kvinnor behöver alltid skor!” Han visste inte hur rätt han prickade  🙂

Av Junior fick jag tekapslar till vår kaffmaskin som han köpte till oss i julklapp. Så nu kan även jag använda den där mojängen… om nån orkar visa mej… Jag fick en penna till mobilen också. Av Martin fick jag en ny temugg och fodral till den I-Fån som jag ärvt och nu ska börja använda. Vi får väl se om det finns tid idag att fixa simkort och installera alla grejer i den. Så nu ska även jag lära mej appar och annat smått och gott. Sånt e ganska jobbigt tycker jag…

Mamma och pappa var här en snabbis och av dem fick jag en ny snöskyffel, glas och en bok. Den där snöskyffeln var nog mest till killarna. Den kan ju bara inte vara till mej!

På jobbet fick jag blommor och på Facebook var det helt galet. Jag har försökt att tacka var och en, men skulle jag ha missat någon som får ni mitt Tack här. Från hela mitt hjärta: TACK!

Idag är det fredag och ”ledigt”. Vi ska avsluta arbetsveckan och förbereda nästa, kasta skräp, storhandla, panta flaskor och en massa annat. Alla får hjälpas åt att städa och få ordning här hemma eftersom hela bunten ska firas i morrn. De kommer hit lite folk och dessa måste ju få nånstans att sitta… alltså måste det röjas lite, dukas och fixas. På måndag ska alla rester vara uppätna och vårt VV-liv ta en ny början. Då ska de sista kilona väck!

Solen skiner, det är iskallt ute – men det blir nog en bra dag ska ni se! Ha det bäst everyhopa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *