En dag kvar med skolbarn…

En dag kvar med skolbarn…

Några år sedan…

I morrn tar min yngste studenten! Bara en enda dag kvar med skolbarn, efter 14 år är vi ur skolsystemet. Iofs så var det ju några år sedan jag släppte taget, men nu är det helt över, för alltid. Det gör mej absolut ingenting  🙂

Med Martin har bakat 6 stycken Budapestrullar, har jag klippt gräs, påbörjat dukningen, tvättat och pysslat runt lite. Senior har varit på ett utspring och jobbar nu, Junior har varit på tre utspring och sedan åkt runt och firat alla kompisar. Han behöver nog inte äta mer idag…

Mitt i allt kaos har vår garageport sagt upp sej. Det är en sån där elektronisk sak med fjärrkontroll, som inte längre vill åka varken upp eller ner. Så det blev till att ringa på service och det kom hit en kille ganska omgående och sa att motorn helt enkelt har gått sönder på nåt sätt. Så han skulle tillbaka till firman och kolla vad som kan göras och till vilken kostnad. Nu har vi ju inget annat val än att laga den, vad ska man annars göra? Nu går den iaf att låsa, vilken den inte gjorde innan. Alltid nåt!

Även om jag sov betydligt bättre inatt, så är jag ändå trött. Men jag har världens bästa man som låter mej göra allt i min egen takt och ta en tupplur när jag behöver. Så sakerna blir faktiskt gjorda ändå på nåt sätt, så vi kommer att ha klart allt i tid till imorrn.

Om en liten stund smiter vi hemifrån för att gå på möte. Där får vi något litet att äta, så det slipper vi fundera på. Så det är väl bara att byta om och sätta på sej lite färg i ansiktet och knata iväg. Ha en bra kväll, imorrn avslutar jag ännu ett kapitel i mitt liv!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *