En ganska tråkig dag

En ganska tråkig dag

Har absolut inget att skriva om idag, eller jo… det har jag, men jag orkar inte få till ett inspirerande och tankeväckande inlägg just nu. Så det får bara bli ett kort inlägg om dagen helt enkelt, så ni vet att jag lever.

För andra dagen i rad var jag tvungen att gå upp i ottan för att återigen vara i Tingsrätten, pigg, alert och redo för att ta bra beslut. För andra dagen i rad blev allt försenat… och för andra dagen i rad blev det sushi till lunch  🙂

Martin var hemma från praktiken eftersom han inte kände sej helt ok. Han går runt och fryser och känner sej helt väck i skallen, lite som vanligt med andra ord *fniss* Det kändes lite ovant att komma hem och ha honom hemma, det var ett tag sen. Jag börjar vänja mej med att vara ensamma hemma om dagarna, snart blir det ju så jämt.

Efter lunch däckade jag totalt. Jag kraschade i säng och sov i två timmar. Den lilla tuppluren blev lixom lite längre än planerat. Jag som skulle köra skräp, fixa ute på altan och en massa annat. Men men, helgen är ju flera dagar så det får vi väl fixa imorrn då. Jag lyckade isf fixa en massa jobb nu på eftermiddagen, sånt som jag borde gjort under påskhelgen men helt enkelt struntade i. Nu är det iaf gjort!

Resten av kvällen spenderas i tv-soffan. Senior jobbar och Junior är på nåt skoj hemma hos sin tränare. Så vi är ensamma hela kvällen och kan vräka oss ordentligt. Kanske tar en tur på löpbandet, fick precis veta att det är 77 dagar kvar till midsommar… hepp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *