En helt ok dag

En helt ok dag

Jag har varit väldigt seg hela dagen. Hela skallen är full med snor, känns som jag bara blir sämre istället för tvärtom. Jag hostar iofs inte så mycket, men blir bara mer och mer snorig. Hoppas det vänder snart.
 
Klockan 14.30 åkte vi till jobbet. Idag skulle det bli mycket folk, så är det bara. Folk ska komma i form till sommaren och har lovat sej själva att bli en ny människa nu i början av det nya året. Å precis så blev det: mer än 20 nya medlemmar hade vi – kul! Hoppas bara att de stannar kvar också.
 
Nu är jag trött. Junior har varit hemma idag och blir hemma imorrn med. Senior har varit duktig i skolan och jobbat med spanskan helt frivilligt. Så jag kan somna nöjd och sen sova gott heeeela natten!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *