En helt ok söndag

En helt ok söndag

Det blev en bra dag, trots regn och allt. Jobbet blev klart, alla var glada och nöjda, Senior och jag var på bingo och vann 200 spänn! Allt var alltså riktigt bra idag.
 
Nästa vecka är en massa inplanerat, nån extra grej om dagen – sånt där som man måste hålla reda på…
 
Imorrn börjar det med att jag ska in till stan och jobba, sen direkt till jobbet på viktväktarna. Så det blir en lååååång dag. Ca 14 timmar i ett sträck blir det väl, men det ger ju pengar så jag klagar inte. Sen ska jag på en massa möten i skolan, tre gånger på en och samma vecka. Tur att jag gillar den skolan  😉
 
Så det är ju hilma bra att det där jobbet är färdigt, så jag slipper ha det hängade över mej också. Då hade det blivit riktigt jobbigt i skallen. Som det är nu ska det nog gå bra!
 
Hoppas ni alla här på bloggen haft en bra helg och att nästa vecka blir precis som ni önskar!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *