En himla bra present!

En himla bra present!

*** I betalt samarbete med Parnass ***

När jag flyttade hemifrån önskade jag mej mest presentkort på IKEA. Samma sak när ungarna blev äldre och skulle flytta. Men när det fortsatte att trilla in från samma företag och ingen av oss egentligen behövde något därifrån längre, blev det lite tjatigt.

Ett Gåvokort hade såklart varit mycket bättre! Då hade vi kunnat välja själva var vi ville handla. Med Gåvokort kan man bla välja Scandiafisk Select som fokuserar på delikatesser och matlagning eller Sagagifts som är inriktade på heminredning eller Joyful giftcard som är det mest allsidiga gåvokortet och har det största urvalet av gåvor. Där finns bla övernattning på slott!

Det finns en mängd olika kort att välja mellan i olika prisklass och tema. Extravagans är nog min favorit, med det kan man nämligen välja bland flera olika upplevelser och sånt gillar ju jag. Å där fanns LAKRITSPROVNING! Men även Stand-up och tur i Rib-båt för två.

Parnass är främst för företag som behöver presenter och julklappar till sina anställda. Jag har själv fixat julklappar till anställda en gång i tiden och man vill ju vara personlig och försöka fixa något som alla ska uppskatta, men hur lätt är det? Så himla mycket bättre att få ett gåvokort istället för något som man inte behöver. Alla behöver ju inte årets julklapp direkt…

Å tycker man att folk ändå har för mycket saker och borde bidra till andra istället, så finns även gåvokort till Rädda Barnen. Där går är en del till Rädda Barnens Katastroffond. Resten av beloppet väljer du om du också vill skänka bort eller köpa något för. Bra va!

Upplevelser är väl ändå världens bästa present, särskilt om de är för två. Att skapa minnen tillsammans. Det hade iaf jag blivit glad för om jag fick av mitt företag 🙂

Missa inga inlägg:

Följ bloggen på Facebook och mej på instagram våra äventyr finns på Youtube

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *