En konstig vecka

En konstig vecka

Helt plötsligt är det fredag och jag fattar ingenting! Vädret och kylan har knockat mej totalt och jag har massor att göra. Jag hinner helt enkelt inte med, allra minst mej själv.

Jag måste väl börja med att be om ursäkt till er läsare. Jag är superdålig, typ sämst på att uppdatera här just nu. Att veckomenyerna kommer ut är ett under, men jag har ju så mycket mer än mat och viktväkteri att skriva om. Det finns mängder med inlägg som ligger i min skalle och vill ut. Varje fredag försöker jag att lägga in måndagens veckomeny och samtidigt skriva ett par tidsinställda inlägg till, men så har det inte blivit de senaste veckorna. Veckomeny har jag fixat, men sen har det inte hunnits med så mycket mer.

Det beror bla på att kroppen slagit bakut. Väderomslaget har knockat mej totalt, i måndags och onsdags ställde jag in allt och låg på soffan och sov typ. Eller, jag tränade, men det var nog allt. Jag har haft så ont. Fibrokroppen har sagt ifrån och i det ingår att hjärnan är som kola ungefär. Inget funkar! Ni som följer med på Instagram (@marlenerinda) har sett det.

Det har varit pressdagar, vilket innebär att pr-byråerna har Öppet Hus och visar sina nyheter. Jag hängde med på tisdagen och torsdagen, men det främst för att jag skulle in på lite annat också. Det är nämligen spännande grejer på g… jag har efter 15 år börjat med intervjuer igen och den första gjorde jag i tisdags. Jag har efterlyst intervjuvilliga bland mina vänner och Karl Dyall var en av de första att hjälpa mej. I tisdags träffades vi och jag har precis skrivit ihop texten, när den är helt klar finns den att läsa HÄR.

Tiden har lixom bara försvunnit. Å det ska bli så skönt med helg! Ännu skönare med påsk, då är vi lediga 5 dagar och kanske äntligen hinner dammsuga!

Jag lovar att uppdatera lite oftare, iaf att försöka 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *