Ingen propp iaf!

Ingen propp iaf!

Tog mej iväg till Huddinge Sjukhus på förmiddagen. Kändes lite mysko att sitta på akuten med något man haft ont av i flera veckor, men det var ju ordern jag fick…

Så med remiss i handen stegade jag in på medicinakuten 10.09. Fick träffa TRE läkare efter 20 minuter och alla tre pillade, klämde och kände på mej. Frågade en massa och kliade sej i huvet. Ett noggrant ultraljud av benet visade att det iaf inte var någon propp, så då letade man efter en cysta istället som inte heller fanns där. Sen kliade man sej i huvet lite till och sa att jag ska vila och ta ipren+alvedon och gör det fortfarande ont om tre veckor ska jag gå tillbaka till vårdcenralen. Så nu vet iaf vad det INTE är!

De ville ge mej antinflammatorisk medicin, kryckor och sjukskrivning – det ville inte jag! Voltaren och liknande går jag bara upp i vikt av, kryckor är bara bökigt när det är snö och att vara sjukskriven verkar onödigt när jag sitter och jobbar. Läkare måste vara väldigt ovana vid att folk INTE vill vara sjukskrivna. De här tre såg precis lika förvånade ut som de två som frågade igår. Men vaddå? Bara för att man har ont i benet, kan man väl sitta i en kassa? Med urinvägsinfektionen var det väl iofs värre, men det är ju nästan bra nu iom penicillinet.

Fortfarande vet jag alltså inte varför jag har ont i benet. Det enda jag vet är att det gör ont och att det inte är en propp å det är väl bra? Det gick iaf fort, var tillbaka hemma igen 11.30.

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *