En ny smäll :-(

En ny smäll :-(

Jag trodde inte att det kunde vara mer som kunde gå fel, efter all skit med köket. Senaste året har ju i princip enbart varit trassligt…
 
I morse när jag kom ner i köket är det bara 16 grader där. Jag tittar på termostaten och höjer värmen, inget händer… det brukar höras tydligt när elpannan sätter igång på nästa fas – men nu är det tyst. Elpannan är sönder!!!
 
Jag ser hur 25 sköna tusenlappar flyger förbi och inser att sommaren blir snål… Ringer till min pappa som är här direkt. Min elpanna är ca 25 år gammal, men jag chansar ändå på att ringa det telefonnummer som står på den och en gubbe svarar!!! Pappa tar luren och får en massa tips och på nåt underligt vis så hittas felet och nu funkar den hjälpligt.
 
Men helt klart är ändå att jag måste titta på en ny panna och att mina pengar inte kommer att räcka i år heller. Jag som trodde att turen hade vänt iom att Vännen dök upp i mitt liv – men det inser jag ju nu att den turen var bara en ren tillfällighet. Jag har ingen tur – så är det bara  🙁
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *