En riktig skitvecka!

En riktig skitvecka!

Äntligen är arbetsveckan över! Ja, nästan iaf… idag är vi iofs lediga, men ska försöka avsluta och fixa en massa grejer som har med jobbet att göra. Vi letar ju nya lokaler… det är en grej man blir riktigt frustrerad av att göra. Folk svarar inte, trasslar med dagar, försöker ta ut en hyra som är astronomisk och en massa annat. De fattar inte att sisådär 50 pers varenda vecka kommer att se deras verksamhet utan att det kostar dem ett enda öre! Superreklamen orvar, helt gratis!

Det har trasslat med leveranser, så vi har stått med nästan tomma hyllor. Jättekul när man jobbar på provision… Vi fick veta att vi skulle ha bokrea, men fick inte hem några böcker… sånt är riktigt pinsamt. Nu har vi iaf hela vardagsrummet fullt med kartonger som nyss kom med posten, så nu har vi grejer att sälja igen. Men då kom nästa problem: lagret har packat ihop alla våra orter! Så nu måste vi öppna alla kartonger och se vad som ska var. Sånt onödigt jobb! Dessutom är det mycket enklare att frakta stängda kartonger… men men. Vi har iaf fått leverans!

Så idag kommer dagen gå åt till att titta på ett par olika lokaler. Så hoppas vi på att få klart något med det. Jag ska dela upp leveransen och kanske tar vi med en del av paketen och lämnar av när vi är ute och åker. Vi ska skicka veckobrevet och göra nya beställningar. Det blev ingen sushi igår, så den tar vi idag istället – det är vi värda!

Jag är trött, frustrerad och irriterad. Jag vill bara att grejer ska lösa sej så att man kan gå in för jobbet med hela sitt hjärta och alla sina sinnen, istället för att ha en massa irritationsgrejer som ligger och gnager. Helgen är iaf helt oplanerad. Vi ska bara ligga i soffan och glo på film. Hela gänget är hemma, inga tävlingar, ingen ska jobba. Riktigt skönt!

Nähä, bäst att börja dagen så nåt blir gjort!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *