Drömmar

Drömmar

Jag drömmer väldigt mycket just nu. Det är inget särskilt ämne, men drömmarna är långa och detaljrika. Här om natten drömde jag att jag var ute och reste och träffade en gammal bekant som såg helt annorlunda ut mot vad han brukar. Han var smal och såg otroligt hälsosam och lycklig ut. Inatt drömde jag att Martin och jag var och tittade på ett hus. Han la bud och insåg inte hur mycket renovering huset krävde. Mitt söta lilla hus som nu var färdigrenoverat… var det verkligen värt pengarna och jobbet att flyttat till nytt som dessutom var mycket större. Vi blir ju snart ensamma här hemma när killarna flyttar. Jag fick inte riktigt ihop logiken.

Jag har ingen aning om vad drömmarna betyder. Men visst längtar jag bort, både när det gäller klimat, människor och jobb. Å visst står vi inför en renovering här hemma, badrummet ska ju få sej en uppfräschning i april. Så kanske är det allt detta som spökar i min skalle även när jag sover?

Det där med jobb är ett eget litet kapitel. Det känns som om jag står i nåt slags vägskäl. Vi letar lokaler till vår verksamhet, men hittar inget. En av klasserna måste vi lägga ner, men vi måste hitta en lokal först så vi kan flytta en annan klass pga olika anledningar. Det är dåligt med folk just nu och vi jobbar ju på provision, alltså blir plånboken lidande. Är det meningen att jag ska göra nåt annat? Satte mej och kollade på platsbanken och såg väl ett och annat som kunde vara av intresse. Men klarar jag tidiga mornar? Vem ska ta hand om Baileys? Å det finns inte särskilt många deltidsjobb, heltid fixar jag inte.

Antar att vi får ha det så här ett par år till. Tills killarna flyttar och vi kan starta vårt familjehem. Martin har iaf gott om jobb och har fått en mängd olika företagsklasser ända fram till sommaren. Det gör att vi klarar ekonomin. Så visst, det är inget akut läge. Men känns ändå som att saker och ting är på väg att förändras. Förändringar är ofta bra, men jag gillar ju att ha kontroll… Vill veta vad som ligger framför mej. Svårt när man inte kan det lixom.

Jaja, nu har det snöat hela natten – dax att ta tag i snöskottningen kanske?

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *