Jag är bortskämd :-)

Jag är bortskämd :-)

En del retar sej på att jag säger att vi försöker göra varje dag till Alla Hjärtans Dag. Men det är faktiskt så vi har det. Martin är nog den mest romantiska person som finns, med mej är det lite sämre – men jag försöker verkligen!

Martin säger ofta att jag är det finaste han vet, att jag betyder mest i världen och en massa annat. Han försitter inte en chans till en extra puss, eller att ta min hand. Så som man kan ha det de första året eller så, när man är nykär och lite galen. Han är sån fortfarande, efter fyra år. Fyra år är iofs inte jättelänge, men ändå… hur många killar är såna efter bara två år? Eller tjejer med för den delen…

När vi träffades fick jag blommor varje fredag när vi gick från jobbet. Då jobbade vi vid Hötorget och passerade alla blomförsäljare strax efter lunch. Där fick jag välja en fin bukett som sedan stod i köket ända till fredagen därpå, då fick jag en ny. Sen slutade vi jobba i stan och då föll den där fredagsbuketten i glömska. Men fortfarande kommer han hem då och då med något han vet att jag tycker om eller tar med mej på en lunchdate.

Är ena eller båda barnen lediga så är det självklart att vi alla tar en gemensam lunchdate. Då sitter vi länge och äter och pratar. På kvällarna tar han mina fötter och ger mej fotmassage, hämtar te eller skämmer bort mej på alla tänkbara sätt. Å vad gör jag då? Tvättar hans tvätt… kanske inte så romantiskt… Jag vet faktiskt inte vad jag gör som skulle vara speciellt. Men jag vet att när han läser detta så är det tillräckligt för honom, det är mitt sätt att visa min uppskattning. Att visa hela världen att MIN Martin är den finaste man som man kan ha. Den som så tydligt visar att han älskar mej och samtidigt accepterar att komma efter barnen i turordning och ändå älskar barnen… en sån man kan man ju inte låta bli att älska.

Jag är bortskämd som haft turen och lyckan att hitta just honom. Så ja… alla dagar är Alla Hjärtans Dagar för oss  🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *