En säng för varje rygg

En säng för varje rygg

*** I samarbete med Furniturebox***

Jag tycker det är ganska svårt med inredning. Visst kan man gå efter trender, men ska man vara trendig måste man ju byta inredning flera gånger om året och för oss funkar inte det ekonomisk. Dessutom är jag lite för bekväm av mej för att följa trender, jag vill mest att mitt hem ska vara funktionellt och lättstädat.

Men jag gillar att kolla på möbler och försöker ständigt att förenkla hemma. Just nu är det vardagsrummet som är mest aktuellt, förutom sovrummet som är ett återkommande tema för jämnan. I sovrummet är det alltid sängen som är en fråga. Både maken och jag har problem med våra ryggar och då måste man ju ha en bra säng. På Furniturebox finns mängder med kontinentalsängar! Typ 871 stycken. Det måste ju finnas något som passar  🙂

Furniturebox har typ allt, inte bara sängar! Jag har inga problem att köpa möbler via nätet, det är himla smidigt tycker jag. Nu har jag nog hittat både sängar till sovrummet och ett skåp till vardagsrummet som jag kan tänka mej som verkar uppfylla alla mina önskemål. Får fundera lite till…

Himla smidigt ändå att både kunna kolla runt, mäta i lugn och ro, beställa och sedan få grejerna hemkörda helt gratis. Allt utan att ens lyfta på rumpan!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *