En skämma-bort-oss-dag

En skämma-bort-oss-dag

Idag ska vi bli bortskämda på riktigt, både Martin och jag.

En trött hund

Dagen har börjat med en liten sovmorgon och mys i sängen med en gosig och väldigt morgontrött hund. Till slut fick iaf Martin upp honom och nu har de varit ute en stund. Under tiden har jag kollat mailen, surfat runt lite och ska strax äta frukost. Senior är och klipper sej innan han ska åka och jobba.

Vid 11 går Martin och jag till tåget, då ska vi in till vår vackra huvudstad på äventyr. Först går vi till kinarestaurangen Mandarin på Sveavägen, där ska vi äta lunch. Sushibuffé och en massa annat gott! Sen går vi därifrån hela vägen till Karlaplan till ett ställe där vi ska få fotvård och kroppsmassage. I hela 90 minuter ska vi bara ligga där och bli ompysslade och det ska bli så otroligt skönt!

Den där tapetseringen har misshandlat våra kroppar och ryggarna känns rejält. Så det ska bli himla skönt att få lite omvårdnad och bli ompysslad. Vi trillade på ett erbjudande från Groupon med 1000 kr rabatt och det gick helt enkelt inte att motstå. Så istället för 1200 eller nåt sånt, betalar vi 289 tror jag det var. Klart prisvärt! Här ska njutas!!!

Apropå kropp så känns den helt ok, förutom ryggen alltså. Jag har inte superkoll på maten just nu och motionerar inte särskilt mycket, men jag mår bra och vågen pekar stadigt neråt. Inte mycket, men något hekto i taget. Jag mår himla bra och sover gott på nätterna och det betyder mer för mej än motion. Men som sagt; idag blir det en rejäl promenad som kompensation för alla de som uteblivit  🙂

Idag är vi alltså lediga, precis som vi brukar vara på fredagar. Veckobrevet är skickat och allt jobb är slutfört. Bara en arbetsvecka kvar innan semestern och det känns väldigt bra att ta semester nu när medlemmarna också är borta. Igår hade vi bara 15-16 personer på sena klassen och det är ju inte så mycket att hänga i julgran precis. Nästa vecka blir vi nog nästan ensamma, så det passar bra med semester nu. Vi ska passa på att växla pengar när vi åker från stan så är vi helt redo för att åka till London sen.

Men va sitter jag här för??? Måste ju äta frukost nu så jag hinner med tåget  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *