En SOLIG dag!

En SOLIG dag!

Tänk att vi faktiskt fick en solig dag till innan vi skulle åka hem. Så solig att vi till och med kunde vara på stranden en stund 🙂

Men vi tar det från början:
Marknaden har kommit till ”stan”! Mängder med knallar ställde upp sina marknadsstånd redan igår, men idag vid 10-tiden var alla redo för den stora ”massan”. Man ur huse kan man nog säga att det var, en väldans massa folk strängdes iaf på marknadsplatsen. Vi handlade lite bra-å-ha-grejer som strumpor, bajspåsar och lite annat smått gott. Plus ett besök på den lokala restaurangen för sista kroppkaksorgien. Härligt när även våra gäster uppskattar de lokala läckerheterna! Sen blev det den obligatoriska munken till fikat.

På marknaden hände en himla kul grej. Jag stötte till en herre med en ursöt lite valp i famnen. Valpen var en 4-månders borderterrier, så det var ganska självklart att vi började prata. När jag frågade vilken kennel de tagit lille Kasper ifrån så var det otroligt nog samma som vi fått vår Baileys ifrån. Så killarna är alltså kusiner 🙂 Hur söt som helst och lite valpsjuk blir man ju…

Efter lunch packade vi ihop oss för stranden, men innan strandbesöket skulle grabbsen/gubbsen åka gocart. Äntligen tyckte nog M som nog var den som såg fram emot detta mest. Jag och K satt brevid och titta, jag var dessutom förste fotograf. SEN blev det stranden! Men tyvärr blåste det ganska mycket, så det var inte helt njutbart. Men vi fick sol på kroppen och killarna badade. Vi stannade bara en dryg timme, den var det lite för kallt. Så vi åkte hem och solade på vår baksida istället, där var det riktigt varmt och skönt.

Nu är det svensk-polska gänget och spelar mini-golf. Jag höll på att frysa ihjäl, så jag gav upp och gick hem. Baileys blev iaf lycklig att någon kom hem till honom, så vi fick en liten mysstund ensamma. Nu har vi bara en dag kvar här, imorrn ska vi till Borgholm och slottsruinen. Sen är det bara att börja förbereda hemfärden, packa och allt annat som hör till att lämna Öland.

Lite vemodigt känns det, eftersom vädret inte varit det bästa. Men men… sånt är livet…

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.