En väldigt lugn söndag

En väldigt lugn söndag

Idag har vi knappt gjort nånting. Eller jo… men inget jobbigt eller några måsten.

Under helgen har jag försökt att lära mej min nya telefon och nu tror jag att jag tom vet hur man svarar  🙂

Det finns en mängd olika spel att spela mot andra över telefon, bla Wordfeud och Ruzzel, men även Quizkampen. Martin satte mej in i spelet och jag började spela, full med självförtroende. Jag tycker ju att jag är ganska allmänbildad, så det skulle nog gå bra. Efter någon dag var jag riktigt sur, jag förlorade varenda match och tyckte inte att jag kunde något alls. Den där allmänbildningen flög all världens väg och spelet blev en riktigt nagel i ögat på mej… men så vände det helt plötsligt och jag började faktiskt vinna några matcher. Så nu är det roligt igen och man lär sej massor medan man spela.

Vi tvingade oss ut på promenad, det var kallt och riktigt obehagligt. Men vi gick vår lilla slinga och Martin kunde gå lite snabbare idag. Igår tog våra 2 km 45 minuter, idag tog det bara 20 minuter. Hans rygg börjar bli ganska ok, så imorrn är han nog tillbaka i skolan.

Efter lunch kom ett par nya vänner hit för att prata om Gambia. De ska åka till dit på ett hjälpprojekt och bla anlägga en köksträdgård vid en nybyggd skola. Så vi gav dem lite tips och tittade på bilder och mitt i allt så ringde Linda på Skype. Så där perfekt! Vi har även haft kontakt med Smile under dagen, så det har varit mycket Gambia idag  🙂

Nu blir det middag och mys i tv-soffan Vi ska ta oss igenom hela säsong tre av Glee, vi kan ju iaf börja idag och ta det lite vart efter. En väldigt behaglig helg går mot sitt slut, imorrn väntar ett pass i tingsrätten. Jag mår rätt hyfsat förutom en lite gnagande känsla i magen när det gäller min vikt… Nu måste jag ta tag i checklistan igen. Nu måste jag vända den här uppåtgående trenden. Måste!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *