Ett dygn kvar…

Ett dygn kvar…

Om 24 timmar är det värsta över, då har jag blivit grillad! Men jag vet en sak som ”gubbarna” inte vet och som jag inte kan skriva här förrän imorrn. Nån kan ju läsa eller skvallra… Så imorrnkväll får ni veta.
 
Jag ska alltså ”ställas inför rätta” i vår lokalavdelning. 6 personer ska ge mej på skann, för att jag enligt dem är ett stort problem som snackar skit om avdelningen. Jag är ingen ”ja-sägare”, utan tänker själv – det är deras största problem. Jag snackar inte skit om avdelningen, däremot har jag åsikter om vår gruppledare som borde ägna sej åt något annat.
 
Vår avdelning skulle kunna vara en blomstrande avdelning med mängder av medlemmar, om vi bara fick ett annat klimat och var lite mer ödmjuka. Vi får väl se om jag lever imorrn…
 
Gonatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *