Ett extra fint leende

Ett extra fint leende

*** I samarbete med Tandblekning.co ***

För ganska precis fyra år sedan började jag ”fixa till mej” inför vårt bröllop. Jag var 46 och skulle gifta mej för andra gången, jag kanske inte ville se ut som när jag var 22 – men jag ville ändå piffa till mej lite.

När man är ung är allt fint, fast man kanske inte tyckte det då. Hyn är slät, håret blankt och tänderna har inte hunnit få missfärgningar av te, vin och kaffe. Att ha lite rynkor stör mej inte alls, håret går enkelt att fixa och det gör som tur är tänderna också! Vem vill ha missfärgade tänder när man gifter sej? Inte jag!

Nu är det ingen större katastrof i mitt fall, en enkel tandblekning hjälpte mej snabbt. Jag gjorde det på salong, men numera går det ju även att fixa hemma och är superenkelt. Det finns flera olika metoder med penna och remsor och grejer, men det vanligaste kanske är ett kit med gel och tandskena.

Nu är det snart fyra år sedan vi gifte oss och det är kanske dax att se över sej själv igen? Rynkorna får vara som de är, håret fixar jag lite då och då – men tänderna… kanske borde de få sej en omgång igen. Så man får ett blixtrande leende 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *