Jag delar ut hjärtan idag

Jag delar ut hjärtan idag

Alla Hjärtans Dag. Jag vet inte vad det innebär för er, för mej är det mest ett kommersiellt jippo. Jag tycker inte om att en enda dag om året är avsatt för handlarna att tjäna pengar på folks dåliga samvete… om man ska hårdra det alltså. Därför bojkottar jag allt och försöker att tänka kärlek, omsorg, vänlighet och omtanke varje dag, året om.

MEN istället för att sitta här och vara negativ, tänkte jag vara lite extra kärleksfull och dela ut hjärtan till några som jag tycker förtjänar det lite extra. Kanske är just DU med på ett hörn 🙂

Förutom till mina barn, käre maken, Pälsbollen, min föräldrar, svärföräldrar och övrigt släkt så vill jag ge ett hjärta till Sussi! Förra året slutade inte på topp precis, men hon vågade följa sin dröm och levde sin dröm i ett tiotal år. Hur många av oss kan säga det? Du är stark och klarar allt!

Annika som väntat på sin kärlek alldeles för länge nu. De sitter i varsitt land och längtar, gifta sedan en tid tillbaka och ändå får han inte tillstånd att bo, stanna och arbeta här i Sverige. Vi vet att detta är på riktigt, varför kan inte myndigheterna se detta? Nu kan det inte vara lång tid kvar på längtan!

Nadja, min vapendragare både när gäller vikt, blogg och att hålla ordning i olika facebookgrupper. Utan att lämna ut henne för mycket kan jag väl ändå säga att nästan alla kommer till en dag då man måste ta beslut för en nära anhörig och hur svårt och stressande detta är. Du är en av de finaste människor jag känner och jag är stolt att få tillhöra ditt liv.

Kalle, fina fina Kalle. Hösten var omtumlande har jag förstått, svåra beslut skulle tas. Folk skulle bli sårade. Framtiden får utvisa om besluten var rätt, vi finns här om du behöver prata.

Jag skulle gärna strössla med hjärtan, så här kommer några till utan motivering: Åsa och Kenneth, Stoffisen och Daniel, Stoffe, Annelie, Annika, Peter och Helena, Jennie och John, Dogge, Susanne, Mia, Daniel, Ann och Leif, Camilla och Björn, Malin, Ann, Nils-Albert, Patrick, Stina, Lars-Åke, Anders och Daniel, Gerd, Diana och alla andra som jag känner.

Tänk på att inte bara skämma bort andra idag, utan även tänka på er själva. Because you are worth it!

2 svar på ”Jag delar ut hjärtan idag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *