Ett kanongäng!

Ett kanongäng!

Det slog mej igår när jag satt där helt feplacerad, att jag tycker så mycket om de här människorna! Jag var den enda som inte jobbar eller har uppdrag  riksdagen, av dem som satt upp inatt och pratade.
 
Trots att de andra har mycket högre positioner och kan mycket mer så är det ödmjuka människor som bryr sej om vad som händer runt mej och hur jag mår. Alla ställer upp med sin kunskap och en klapp på kinden vid behov.
 
Göran Hägglund kom och satte sej brevid mej när vi suttit i baren en stund. Han och alla andra lyssnar intresserat på det man har att säga och ger feedback. Vi satt länge och pratade om ditten och datten och gick därifrån sist. I hissen upp till våra olika rum (på olika plan) pratade vi en stund till och han förhörde sej lite om vad som händer i mitt liv. En genuint intresserad människa som har ett otroligt stort hjärta.
 
Jag trivs så otroligt bra med de här människorna och önskar vi hade flera dagar här uppe. Men idag är det roliga slut och vi delar upp oss i våra olika landsändar. Ett halvår till nästa stora kongress, men den är det inte säkert att jag får åka till. Sånt bestämmer inte jag, utan lokalavdelningen. Så det är väl osäkert, om man säger så…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *