Får nog lägga på ett kol…

Får nog lägga på ett kol…

Sliter med klinkersen på lilla toan. Det sitter som berget och jag gör mej illa hela tiden. Allt kakel är borta och det enda som är kvar där inne är toaletten och en bit av golvet. Idag kommer fönstret som jag hoppas ska vara bytt inom kort. Det där fönstret är en riktigt energibov och läcker som ett såll.

Har precis insett att vi har mer bråttom än jag trott. Min pappa åker på semester nästa onsdag, så ska vi ha hans hjälp får vi lägga på ett kol. Väggar och tak ska vara helt klart innan vi kan börja jämna till golvet för elektrikerns jobb. Å detta skulle vara väldigt bra att få pappas hjälp med och vi vill ju inte vänta tills han kommer hem efter lucia!

Så det blir till att slita idag, så att vi kan börja slipa och spackla väggarna imorrn. Det enklaste är nog att lägga väv på väggarna och måla. Vi hittar iaf ingen tapet som vi vill ha… men en av väggarna ska byggas upp från grunden eftersom den ska isoleras rejält och nu är helt riven. Jag hoppas vi har kommit en bit imorrn så att vi på ett ungefär kan se hur vi ligger till. Men mycket beror på snickare och rörmokare också… har inte de tid så är det kört ändå. Mycket kan vi göra själva, men byta fönster och koppla bort element är väl inte riktigt vår grej.

Just nu knackar jag bort bit för bit av golvet med hjälp av kofot och hammare. Det lossnar i småbitar och tar en jäkla tid. Tur det inte är så stort. Jag har iaf kommit en fjärdedel ungefär… bäst att sätta igång igen!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *