Vad skulle du göra?

Vad skulle du göra?

Vad skulle du göra om du bara hade två år kvar att leva? Det frågar Expressen sina läsare idag. Jag vet direkt vad jag skulle göra: ta med hela familjen och dra iväg på en låååång semester!

Många drömmer om pengar, karriär och en massa annat som i mina ögon är ganska ytligt. Jag vill bara att mina närmaste ska ha det bra och att vi får vara tillsammans. Behöver man nåt mer?

Mitt mål är att starta familjehem, men det kan jag inte göra förrän barnen flyttar eftersom vi bor för trångt. Det är ett mål, kalla det en dröm om ni vill… Min dröm är att starta en fond som folk kan söka pengar ur. Mål är till för att uppnås, drömmar är lite svårare att förverkliga…

Jag strävar efter att nå mitt mål om kanske 3-4 år. Då får Martin dra in pengarna och jag stannar hemma och tar hand om en eller flera barn/unga som behöver lite extra stöd i livet. Jäklar va jag längtar!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *