Fascinerande…

Fascinerande…

Sonen ska alltså flytta och packar och packar. Det är riktigt fascinerande att se hur mycket grejer som faktiskt rymts i hans rum. Det som är ännu mer fascinerande är att trots att det flyttar ut en massa kartonger med grejer, så syns det nästan inte i hans rum… det är fortfarande hur mycket grejer kvar som helst!

Nu har han bara idag och imorgon på sej, sen drar han till Barcelona med en kompis och blir borta hela veckan. Sen har han ytterligare ett par dagar på sej innan han flyttar till Öland för sommaren och när han kommer hem ska han alltså bo i sitt hus. Ska bli spännande att se hur han tänkt att lösa det här  🙂

Min plan var att börja flytta in våra grejer i hans rum den här helgen eller på måndag, men den planen ser ut att spricka. Jag vill ha tomt i ena delen av sovrummet så att jag kan börja måla där. Målet med det hela är att ha kontor och gästrum i sonens gamla rum och äntligen få ordning i vårt sovrum och BARA ha sovrum där och inget annat. Just nu har vi två kontorsplatser och en stor dubbelsäng och utrymmet är minimalt. Jag har faktiskt inte kunnat städa där ordentligt sedan Martin flyttade in och hur illa är inte det? Men nu ska det bli ordning och datorerna ska ut!

Så vi får väl se hur det går med utflyttningen av sonens grejer, den som lever får se…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *