FAVI fixar allt!

FAVI fixar allt!

*** I betalt samarbete med FAVI***

Alla bilder är från Favi.se

Som ni kanske kommer ihåg (hur ska ni kunna glömma så som jag tjatar) så håller vi på att bygga altan på baksidan av huset. Just nu står dock bygget still både pga tidsbrist och trallbrist, men då kan man ju drömma om hur allt ska se ut när det är klart.

Vår altan blir ca 25 kvm, där kommer alltså få plats en hel del. Jag vill ha ”cleant” men mysigt. Går det? Jorå, det går! Jag har kollat in FAVI, som är en sida med massor av olika märken och en sökmotor som enkelt hjälper en att hitta allt man behöver. Och mycket som man inte behöver också 🙂

FAVI samlar produkter från olika butiker på en och samma plats för att underlätta för köpare att hitta precis det man letar efter. Sen söker man inte bara enligt färg, pris och butik, utan även stil, storlek, material och andra egenskaper som möbler och inredning kan ha. När man väl bestämt vad man vill ha, så är det butiken som säljer varan som också skickar den – inte FAVI.

Jag har hittat några riktigt gobitar som jag skulle vilja ha. En sån där röd korgstol har jag önskat sedan jag såg en första gången på en tysk badstrand 1988. Den skulle bli perfekt! Fast de andra är såklart också jättecoola, den fyrkantiga är ju praktiskt med bordet mellan.

Jag veeet att det tar ett tag innan vår altan är färdig, men nu är man ju bra sugen på att klicka hem möblerna. De där korgstolarna har jag inte sett på så många ställen och här finns de i flera olika utföranden. Villhöver jättemycket 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *