Fettfrysning?

Fettfrysning?

Igår var jag inbjuden av Diana till en kväll på Stureplanskliniken. Vi fick bubbel och snittar och en presentation av allt man kan göra för att piffa till sej lite. Fixa ett surveck där, en argrynka här eller varför inte frysa bort lite fett?

Genom att frysa fettcellerna till minus 10 grader ska de försvinna för alltid och aldrig förpesta våra liv igen. Ja men det låter ju bra! Synd att jag inte har några tusenlappar över… för även om vi hade en viss rabatt under kvällen, så är noll i inkomst fortfrande noll i inkomst oavsett erbjudande.

Hade någon sagt; gör vad du vill – vi står för notan. Då hade jag kanske fixat surrynkorna nedanför mungiporna och testat den där fettfrysningen. Men eftersom ingen säger det så får jag fortsätta se sur och ut och ägna resterande kvällar åt att rulla en isbit över magen. Det kanske funkar i längden, särskilt om den är kallare än minus 10. Det kostar inget att prova  🙂

I övrigt har jag inga problem med mina rynkor. Jag tycker det är fint att ha tunna kråksparkar runt ögonen som visar att man levt ett tag. Men så har jag heller inga problem med att bli äldre, snarare tvärtom. Jag är mycket hellre 45 än 25 faktiskt. Men självklart ska man fixa de saker man mår dåligt över, om man kan och vill.

Några av gästerna passade på att fylla ut en rynka där, en läpp här eller peela av vinterhuden. Alla blev så fina så och förhoppningsvis nöjda. Man ser ju inte resultatet förrän efter några dagar. I mina ögon får var och en göra som de vill, jag lägger ingen värdering i om man har botox i pannan och restylan i läpparna. Trivs man bättre med sej själv då, så är det väl helt ok. Min plånbok tillåter dock inga såna ingrepp. Hit med en isbit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *