Fick släppa allt!

Fick släppa allt!

Kände att jag inte klarade av att allt var tyst mellan mej och Junior så jag åkte till skolan. Där var jag med en stund och sen tog jag med mej honom därifrån. Vi åkte till IKEA, gick runt där och hittade grejer jag skulle ha till hallen. Självklart pratade vi under tiden, om hans funderingar, förbättringar osv. Vi åt lunch på deras fik och fortsatte prata. Efter en stund tinade han upp och vi fick ett bra samtal och var överrens… trodde jag… sen vänder han på en femöring och blir tvär igen. En typisk tonåring alltså!
 
Lämnade av honom i skolan efter ett par timmar och får på väg därifrån ett sms med ”förlåt mamma”. Sen börjar han tjata igen! Jag blir så trött. Just nu skulle jag kunna stå och sova, jag är helt slut. Mat vill jag inte ha, men jag har ju lite att ta av – så det gör inget. Tyvärr kommer min pappa strax för att fortsätta i hallen, idag ska golvet läggas. Sen ska blien besiktas och Senior ska på skytte. Vännen åker och jobbar. Så det där med vila får lixom vänta.
 
Stöööööööööön!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *