Jag har ett golv!

Jag har ett golv!

Nu är hallen klar så när som på lister och dörrfoder. Tapeterna är skitsnygga och golvet hur fint som helst. Det blev helt och hållet som jag tänkt mej och jag är sååå nöjd!
 
På eftermiddagen var jag och köpte en gammal skänk som jag hittat på Blocket. Den var först utannonserad för 1500, sen sänkte säljarna priset till 1000 och jag prutade till 500 – har man bott i Afrika och gillar att pruta eller???  😉
 
Den gick precis in i bilen och nu står den i vardagsrummet i sitt nya hem. Den passar nästa perfekt in i möblemanget. Det är lite trångt med pianot, men när det är sålt så blir det så bra så. Nu ska vi bara stuva om grejerna i de olika skåpen, så allt får plats.
 
Så skönt att börja få ordning igen, bara lille sonen ville bli ordning på oxå…
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.