Fira midsommar med oss på Öland!

Fira midsommar med oss på Öland!

Som många av er vet så är nyår och midsommar dagar på året som jag tycker ganska illa om. Allt är så upphausat och alla har storslagna planer och mitt i allt det där så sitter vi ensamma. Nu säger många av er: ja men det är väl upp till er, hitta på nåt då. Som om vi inte har gjort det!

Under åren har vi både bjudit in och bjudit bort oss, utan resultat. När jag var med på Malou i vintras och berättade om detta så var det väldigt många som hörde av sej och sa att de var i precis samma sits och kände igen sej mer än väl. Man kan ha ett otroligt stort umgänge och ändå känna sej ensam. Så är det! De där umgänget man har i vardagen har nämligen andra vänner när det kommer till högtidsdagar och då är man inte välkommen. Många har traditioner som de inte ruckar på och firar med samma människor år efter år, nya släpps inte in.

Så nu tänkte vi skapa en ny tradition som alla som vill kan hänga med på; ensamma, familjer, den som vill skapa nya tradtioner, göra något annorlunda eller som bara vill komma bort lite. För detta har vi skapa en FB-sida som ni kan gå in och läsa mer på och se vilka som hittills funderar på att följa med. Det börjar faktiskt bli några stycken  🙂

Vi har ju vårt andra boende på Öland och där finns ett jättemysigt ställe som heter Lammet & Grisen. Där serveras helstekt lamm och gris, precis som namnet säger. På midsommarafton har man en specialare med lunch också. Bokar man upp sej för middagen på kvällen, så ingår lunchen på dagen. Himla bra! All mat fixad och själv behöver man inte stå en enda minut i köket! Dessutom finns det plats för midsommarlekar och plats för barnen att springa på. OCH har man tält eller husvagn så står man gratis en natt! I mån av plats förstås. Det brukar även vara musikunderhållning hela kvällen av trubadurer och finns en härlig takterass att sitta och mysa på.

Vi har fått ett erbjudande från Lammet & Grisen att äta lunch och middag för 309 kr per vuxen och 16 kr/år som barnen är gamla. Det är alltså två buffémåltider för 309 kr! Det är billigt!!! OCH ni slipper diska!!!

Ni fixar ert eget boende, anmäler att ni kommer på FB-sidan och sen bokar jag in oss allihopa så vi får sitta tillsammans. Jag kommer att göra en prelbolning rätt snart och sedan ta detaljerna från er när det närmar sej.

Ni bor alltså var och hur ni vill. Gör vad ni vill under er vistelse och stannar hur länge ni vill. Det enda ni måste göra gemensamt är alltså att fira midsommarafton med ett gäng kända och okända människor. Nya vänner kanske? Men OM ni vill kan vi även göra saker gemensamt, åka till stranden, gå på Lådbilslandet, ta ett glas vin en kväll osv. Jag kommer att vara på Öland från början av midsommarveckan och stanna till mitten av veckan därpå.

Nu har ni chansen att komma ifrån traditioner ni inte tycker om, träffa nya vänner, äta god mat och fira midsommar på världens vackraste plats  🙂

Hoppas ni hänger på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *