Flickor som skär sej

Flickor som skär sej

Jag vet inte vad jag ska göra längre. Min speciella lilla vän härifrån bloggen mår så dåligt och jag är så orolig för henne. Jag har försökt allt för att hjälpa henne. Erbjudit mitt hem, öppnat min famn, allt. Men hon är så osäker…
 
Vi känner egentligen inte varandra, men har pratat intensivt i många månader nu och ibland känns det som om jag är den enda person i världen som hon faktiskt lättar sitt hjärta för. Jag vill bara ha hit henne så jag kan plåstra om hennes sår, hålla om henne och kanske, kanske hjälpa henne en bit på vägen mot ett friskare liv. Men hon vågar inte. Vet inte om hon kan lita på mej. Jag förstår henne, men vill henne bara väl.
 
Vad mer kan jag göra???
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *