Flytta på enklaste sätt

Flytta på enklaste sätt

*** I samarbete med Karavan Point Nordic ***

Som ni kanske kommer ihåg så har vi flyttstädat ganska länge. Vi städar inte för en flytt inom kort, utan mer för att förbereda en flytt om kanske 10 år. Planen är att vi då ska byta ut 100 kvm mot betydligt mindre och fixa det på ett enda flyttlass och en enda dag.

Med flyttfirman Karavan Point Nordic kan man få hjälp både att packa ihop, köra iväg och flyttstäda. Det enda vi alltså behöver göra är att rensa ur och finnas tillhands, resten fixar flyttfirman åt en. Om ni någon gång har flyttat ett stort skåp eller ett gammalt piano vet ni hur tungt och jobbigt det kan vara. Vi vet… Å tänker inte göra det igen!

Jag har inte flyttat särskilt många gånger i mitt liv, bara två egentligen. När jag flyttat till mitt första egna boende och senare till huset jag fortfarande bor i sedan 1992. Man hinner samla på sej ganska mycket grejer, särskilt i skåp, lådor och garderober… det är där vi rensar mest och det tar sååå långt tid. Men jag ser faktiskt fram emot att flytta, bara för att verkligen få färre grejer och en översikt över vad som faktiskt finns.

Men sen har vi ju den där tråkiga flyttstädningen! Ni vet, när varenda millimeter ska vara kliniskt ren eftersom man vet att de nya ägarna kommer att gå runt med vita handskar och granska allt… typ… Den tänker vi inte heller fixa själva, det lägger man till när man ändå bokar det andra. Det enda man alltså har kvar när man installerat sej i sitt nya boende är att lämna över nycklarna och skriva alla papper, så är det klart. Man behöver inte oroa sej för att man glömt putsa något hörn, det fixar flyttfirman. Klagar de nya ägarna så finns det garantier att utnyttja.

Den dag vi flyttar så tänker vi alltså göra det enkelt för oss. Ett enda samtal (eller boka via hemsidan), så är både packning, flytt och flyttstädning fixat. Så himla smidigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *