Flyttat in på Böda Sand – (aka Böda Camping)

Flyttat in på Böda Sand – (aka Böda Camping)

Tiden går så fort! Det är redan lördag och vi har varit på Böda i snart en vecka. Vi fyttade in redan i söndags och sedan dess har det varit fullt ös här!

När vi stod i Byxelkrok förra helgen, såg vi att det låg ett stort regnområde över norra Öland på måndagen. Så vi ändrade våra planer och åkte till Böda en dag tidigare än vi tänkt. På så sätt kunde vi installera oss och ställa allt på plats redan på söndagen, innan regnet.

Det är sådärkul att komma fram och gör allt när man är dyngsur. Så när det väl började regna på natten, hade vi redan fixat allt och kunde kura inne i bilen hela dagen. Så mysigt!

Sen har allt gått i ett! Vår stora husbilsträff började offentligen inte förrän på torsdagen, men redan på måndagen började det rulla in bilar. Å sen fortsatte det bara. Bil efter bil… till slut var vi drygt 220 bilar, helt galet. Det innebär typ 400 personer och ni kan ju bara ana hur många hundar… jag är i himlen! Jag har hundar att gosa med överallt!

Under veckan har jag iaf tränat himla duktiga och tagit flera promenader varje dag. Vi har också testat ett par nya recept som vi filmat, ett ligger redan ute på youtube. Så det har varit både nöje och jobb i en perfekt blandning.

VI har det så himla bra här på Böda. Dagarna är intensiva och flyger förbi. Ska berätta mer vartefter, nu ska jag sitta i den ljuvliga solen och snacka bort resten av dagen med härliga människor 🙂


Missa inga inlägg:

Följ bloggen på Facebook och mej på instagram våra äventyr finns på Youtube

6 svar på ”Flyttat in på Böda Sand – (aka Böda Camping)

 1. Märks att ni är vana camping åkare. Att vara på plats innan regnvädret kommer. Kan bara mysa inne när det regnar ute.
  Jag har inte campat på Böda camping. Men på den campingen som ligger till höger om bron på Öland.
  Kul att det kom så mycket bilar & folk & hundar som du kunde mysa med.
  Så fina bilder du har tagit. Speciellt den på stranden mot havet =).
  Skönt att du har tränat & rört på dig. Tycker man rör på sig mycket på campingar. Det är går till toan, diskar, duschar. Många vänder blir det till service hus =). Men mysigt på kvällen när det är skymning <3 =) att gå till toan.
  Mm varit härlig försommar väder idag.

  Ta hand om dig och va rädd om dig <3 =)

 2. Hundmys är kvalitet utan dess like. Jag älskar hundar, men har ingen i närheten tyvärr. Tyckte det var i går ni åkte över ölandsbron, men så fel jag hade.

 3. Ha ha, jag tänkte precis fråga hur det gick med hundklappandet 🙂
  Vad kul med en så stor träff, kan tänka mig att det är många att prata med dagarna i ända!

 4. Böda Böda böda deras strand är magisk men bäst på tidiga våren innan campingen invaderas och det bara är ett jidder av folk.

  Länge sedan jag var där uppe på Öland nu men kanske dags för en rundresa i sommar och uppleva gamla platser.

  Hälsa Öland

  https://kamillaskamera.com/

 5. Så underbart det låter! Smart att åka en dag tidigare och det är något extra mysigt med att höra regnet smattra mot taket i en husvagn eller husbil.
  Och vilken stor träff!

 6. kan tänka mig att ni har det bra på Böda och att ni trivs där. Skönt att ni kommit igång med träning också med flera promenader osv.

  Ser så härligt ut på era resor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *