Förfallit färdigt

Förfallit färdigt

Jag på studenten i onsdags

Så där ja! Då var veckans alla åtagande över och vi har förfallit färdigt. Nu är det dax att ta tag i sej själv igen och fortsätta framåt. Att ta ledigt den här veckan var verkligen nödvändigt för att klara av allt, dessutom kunde vi gå på ett möte i tisdags som var både intressant och upplysande. det gav mej lite att tänka på… mer om det sen.

Nu har vi alltså klarat av ett bröllop, en student och ett kafferep. Bröllopet gick alldeles utmärkt, på måndagen hade vi faktiskt gått ner i vikt bägge två. Studenten och det där kafferepet och alla våra rester är en annan historia, måndagens vägning blir nog inte så rolig. Men så länge man vet varför är det ganska ok ändå. Men jag har faktiskt motat förfallet lite grann… i lördags innan bröllopet tog jag nästan 6 km på löpbandet och i torsdags tog jag 4 km. Igår var planen att också ta en tur, men jag hade ingen lust utan låg som en pascha på soffan istället och käkade godis… inte så bra…

Idag ska vi iaf gå en promenad tillsammans, så får vi se om det blir en löptur lite senare. Killarna åker till Åland med sin pappa i eftermiddag, så vi har ett dygn framför oss när vi bara behöver tänka på mat till oss och då brukar det blir sallad. Så nu är det bara att glömma alla synder och fortsätta framåt, så får vi se hur långt det räcker. Fyra arbetsveckor sen är det dax för semester! Det ska bli både roligt och skönt.

Dax att ta tag i dagen, först frukost, sen promenad. Ha en riktigt fin lördag! Tihi  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.