Förr eller senare exploderar jag!

Förr eller senare exploderar jag!

Igår fick vi gå på en superduperhemlig förhandsvisning av filmen Förr eller senare exploderar jag!” Det var så hemligt att alla fick stänga av sina mobiler och en snubbe stod i salongen och kollade så ingen filmade, fotade, twittrade eller på något annat sätt förde vidare info eller uppgifter om filmen. 

Filmen bygger på en bok med samma namn och handlar om Hazel som har cancer. Hon träffar Gus i en samtalsgrupp, han är en ”överlevare” som varit svårt sjuk och amputerat sitt ena ben. De blir ett par och har ett gemensamt intresse att få veta vad som hände med huvudpersonerna i Hazels favoritbok efter att boken tog slut. Alltså beger de sej till Amsterdam för att träffa författaren av boken… 

Mycket händer på vägen och det är en film som berör väldigt väldigt mycket. Rollerna spelas otroligt bra av bla Laura Dern och Willem Dafoe, Shailene Woodley är helt outstandig i huvudrollen som Hazel.

Det här är en film som inte ska ses en dag när livet är som bäst och man vill ha en trevlig kväll med vännerna. Den kvällen kommer att blir rejält sabbad kanske man kan säga. Det här är filmen du ska se när du tycker att livet är skit eller du gnäller över småsaker – du kommer att få en helt annan syn på ditt liv när filmen är slut. I vårt sällskap fanns mängder med unga, hippa människor, en och annan cool sk bratz och ALLA stortjöt!

Efter filmen var det en strid ström av tjejer som gick in på toaletten för att rätta till sminket och torka tårarna ur ögonen medan killarna diskret försökte torka dem innan salongen tändes upp. Under filmen snörvlades det och skrattades det högt! Den är alltså inte enbart sorgligt, utan även otroligt vacker och har en hel del humor. Den förmedlar starka känslor och en klokhet och visdom som alla skulle behöva få nerstoppad i halsen då och då. Så jag är faktiskt glad att alla blev så berörda, det betyder ju att alla där inne hade känslor  🙂

Ett ungefärligt citat ur filmen är ”it´s not about beeing loved by everybody, but deeply by that special one” å så är det ju! Man behöver inte vara älskad av alla, så länge man är det av den eller de som verkligen betyder något. Jag vill rekommendera ALLA att se filmen när den har premiär 22 juni. Men som sagt; sen den en halvtaskig dag för då kommer den dagen att bli himla bra igen. Man får perspektiv lixom… mer än så ska jag inte avslöja.

Se den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *