Första midsommarfesten

Första midsommarfesten

Idag är det midsommarafton och Martin och jag har blivit bortbjudna. Det är första gången vi går på fest tillsammans sedan vi blev ett par för 2,5 år sedan. Ok, vi var på ett glögg-party i december, men det var mer som en liten sammankomst. Så ofta vill folk alltså ha med oss att göra… Är det konstigt att man börjar undra vad som är fel på oss?

Hur som helst. Idag är det iaf dax och det ska bli jättekul! Vid 14-15-tiden börjar vi röra oss mot Kista. Tur att vi har GPS som kan vägleda oss, annars skulle vi kanske hitta fram till jul eller nåt. Men idag ska vi hitta rätt direkt. Vi ska ta med oss mat och dryck och ska därför marinera en fläskfilé, fixa en potatissallad och blanda ihop en zatziki på keso. Testa, det är jättegott!

I eftermiddag ska jag ringa killarna också, första gången jag pratar med dem på en vecka. Stämningen i ressällskapet är tydligen inte på topp längre, så jag tror att ett litet snack med mamma kan behövas. Det är iaf en sak som jag aldrig oroar mej över när vi är ute oss reser. Vi blir nästan aldrig irriterade eller sura på varandra, utan har roligt och avslappnat under våra resor. Det har aldrig slagit mej in att det ska bli dålig stämning mellan oss, men så kan det tydligen bli… nåja, när vi åker till Egypten är jag övertygad om att vi får precis lika skoj som vanligt om inte ännu roligare eftersom en av extradöttrarna ska med.

Efter frukost ska vi åka och handla, sen är det dax att börja fixa ordning sej. Det blir klänning dagen till ära. Baileys blir hämtad av farmor och ska vara där till ikväll. Imorrn fortsätter städningen 🙂

Glad midsommar på er allihopa!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.