Förundrad…

Förundrad…

Vi har haft en supervecka på jobbet! Jag är väldigt förundrad men glad över medlemsutvecklingen i våra klasser. Dagarna innan barnbidrag och lön brukar inte vara särskilt välbesökta, men faktum är att vi i Tullinge och Tumba ligger stadigt och i Rönningen ÖKADE vi med 13 personer!!!

Så nu har vi ca 50 personer per ställe, men bara hjälp med vägning på ett… men det har funkat bra ändå. Ingen har klagat på köer till varken kassa eller våg, alla våra medlemmar är verkligen supertrevliga!

När vi funderade på att gå över och bli ”egna” budgeterade vi med 33-35 besökare per klass för att vi skulle klara oss och nu ligger vi långt över. Det känns verkligen så skönt! I månadskiftet kan Martin dessutom ta ut sin första lön och vi kan betala tillbaka till vårt sparade som vi var tvugna att ta som startkapital. Så nu ligger vi snart på plus!

Jag har ju även haft Södertäljes klasser som ”säkerhetsventil”. Så visst har vi tjänat så vi klarat oss, men nu kan vi även – leva inte bara överleva. Tyvärr går inte klasserna i Södertälje lika bra, där ligger vi mellan 25-45 pers. Vi får väl se om det ökar efter påsk, det brukar det göra.

För Senior går det också bra på jobbet. Han har precis gått första steget i att bli handledare. Tänk att han med alla sina problem har blivit tillfrågad om detta och fått ett så stort förtroende! Det är så häftigt och han är såååå stolt 🙂 När han visat att han klarar alla uppgifter får han dessutom en fet löneförhöjning. Så snart har han ännu mer pengar som han inte kan göra av med… nåja, dykcertet kommer väl att gräva ett litet hål i kassan. Han är helt inne på att han ska bli arbetsledare efter gymnasiet och kanske öppna ett eget Mc Donalds lite senare, kanske på Öland… Vi får väl se hur det blir med det…

Allt är alltså hel ok här hemma iaf på jobbfronten och med ekonomin. Det var ett tag sen man kunde vara helt lugn när det gäller pengarna, men nu känns det bra. Det håller väl i sej fram till maj, sen blir det sämre tom september igen. Så är det att vara provisionsanställd på VV. Lite osäkert och svajigt, men man vänjer sej. Jag har ju världens roligaste jobb, så det är det värt!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *