Frukost på Rönisch

Frukost på Rönisch

I måndags var jag bjuden på frukost i Rönisch butik på Norrlandsgatan. Redan klockan 8 skulle jag vara på plats och det är ju nästan mitt i natten för mej… men jag lyckades faktiskt ta mej dit i tid  🙂

Vi fick jättegoda smörgåsar och blåbärsdricka ur champagneglas. Lina som bjudit in oss berättade om restrender och vad folk vill ha på sin semester. Hon berättade bla att det är billigast att åka iväg på tisdagar om man är flexibel och att WIFI på hotellen snart är ett krav för att folk ska välja ett hotell. Och det stämmer nog, det är en av sakerna vi tittat på när vi ska åka till London i sommar och som vi tittade på även när vi skulle boka Gambia i vintras.

Lina (som är flygvärdinna) och jag fick chansen att prata lite och kom överens om att försöka samarbeta lite kring att få ner grejer till Gambia under nästa säsong. Hon ska säga till när hon flyger dit och behöver jag har dit något så tar hon med det om det går och så får jag be min svenska kompis att hämta på flygplatsen. Det skulle ju vara superbra om detta arrangemang fungerar, då kanske vi kan få ner mediciner och lite sånt som behövs där. Bara det lilla samtalet gjorde det värt att vakna mitt i natten  🙂

Vi som var där fick handla med en viss rabatt och jag hade siktet inställt på ett par långa löparbyxor. Men tyvärr var det väldigt utplockat i storlekarna så det fanns bara XS och L… det kan jag faktiskt inte ha. Så jag får nöja mej med mina korta brallor ett tag till. Så vid 9.30 tackade jag för mej och gick mot tåget.

På vägen passade jag på att titta in i Viktväktarnas lokal på Jacobsbersgatan och hälsa på lite där och låna toaletten. Sen var det bara att kila vidare till T-centralen och kliva på tåget hem igen med en himla fin goodiebag i handen. Där var bla trosor, solkrämer, nagellack och lite annat smått och gott. En himla bra start på dagen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.