Full som en kastrull

Full som en kastrull

Vi har ett par som brukar komma på midsommar resp kräftskivor, som dricker kopiösa mängder alkohol vid varje tillfälle. Vuxna människor runt 50-55 år. Att de dricker är väl en sak, men att det gör bort sej är illa.
 
Bägge har barn som ibland är med och jag tycker att barnen ska slippa se sina föräldrar så berusade att det blir pinsamt. Förra året så var den ena i paret så packad redan vid 16-tiden att det blev en pizza på toaletten hos grannarna. Den stackars grannen fick sanera skiten med hjälp av en annan granne.
 
Igår var det inte riktigt så illa, men tillräckligt för att jag skulle tycka att det var nog. Jag blev kallad både det ena och det andra och när jag sa att jag inte accepterade det och började plocka ihop mina grejer, blev man med ens ångerfull och skulle förklara… ”jag har druckit lite för mycket”… Jag skiter i varför man kallar en person för bla subba mm, oavsett hur mycket man druckit kallar man inte någon för det!
 
En av de andra grannarna kom förbi nyss och vi pratade om det. Även den här grannen tyckte det var oförsvarbart och förstod varför jag reagerat som jag gjorde. Nu gick ”paret” hem och jag kunde därför välja att vara kvar resten av kvällen, men udden gick liksom av… ja, ni fattar säkert.
 
Jag tycker att man ska veta sina begränsningar när man är vuxen om inte annat så kan man slippa göra sina barn ledsna.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *