Fynd i röran

Fynd i röran

Hittades i röran

Äntligen kan jag säga att det är helt och hållet ordning på övervåningen. Vårt sovrum är bara sovrum och Juniors rum är numera kontor och gästrum. Där inne spenderade jag nästan hela gårdagen med att röja.

Martin har städat och fixat sin skrivbordshörna, nu var det dax för min. Mitt skrivbord var belamrat med all möjlig skit från sovrummet och från en massa andra ställen av huset. Jag förstår inte hur allt kan hamna just där? En miljon pennor, foton, små lappar, böcker, extra knappar från nya kläder, kvitton och braåhagrejer förstås. Men jag gick strategiskt till väga och tog sak efter sak tills det inte var något kvar. Under tiden hann jag lyssna på Lasse Kronérs och Sarah Dawn Finers sommarprat. Jag slängde massor! Så nu är faktiskt mitt skrivbord så tomt att jag kan ställa dit min bärbara dator när jag inte har den till jobbet.

Medan jag höll på kom extradotterna Lilla M hit. Hon kollade ikapp lite grejer som vi spelat in åt henne medan hon själv varit på resa. Så hon och Senior satt och myste framför tv´n, medan jag städade klart och sen åt vi gott tillsammans alla fyra. Kvällen spenderades skaföttes med Lilla M i tv-soffan. Så mysigt att få rå om henne en stund  🙂

Efter en god natts sömn är jag nu redo för en eftermiddag i tingsrätten. Det är något akut bedrägerimål där den åtalade sitter häktad. Då måste förhandlingen hållas snabbt, så jag blev extrainkallad. Blir bra med en liten extra peng under semestern.

Just det där med god natts sömn är nästan något jag börjar ta för givet. Tänk att det är sån skillnad på att sova i ett sovrum där man trivs och som inte har några datorer eller pappersdamm. Jag sover så otroligt gott på nätterna och känner mej faktiskt utvilad på dagarna. Martin har iofs gått ner i vikt och snarkar knappt längre, det kan ju också vara en bidragande anledning till den goda sömnen. Oavsett så är jag glad att jag sover gott!

Ikväll ska jag ta hand om skräpet som nu flyttat ner en våning och numera befinner sej i flyttkartonger i vardagsrummet. Imorrn åker en iväg till Second Hand och de andra ut i förrådet, så ska det nog snart vara ordning där också. Det är så himla skönt att få det som man vill!

Ha en fin dag! Det ska jag ha  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *