Fyyy så orättvist!

Fyyy så orättvist!

Fick ett sms av Junior nu på förmiddagen… ”Hej Mamma! Vi har sol och 25 grader varmt, stranden är fin. Hoppas ni har det lika bra som jag”.
 
Bläää! Så orättvist va?! Jag skrev tillbaka att vi inte alls har det lika bra, här är grått och trist och kallt. Faktum är att jag just nu inte har någon längtan bort till något, men lite värme skulle ju inte sitta fel. Får skruva upp golvvärmen lite tror jag…
 
Däremot tycker jag det är super för Junior att komma iväg. Att få umgås med mormor och morfar helt på egen hand en vecka. Få lite ledigt från kompisar och flickvän ett tag. Det är för dyrt att skicka sms, så inte ens det kan han göra. Han behöver rensa hjärnan lite och koppla av. Få lite sol på kroppen och bara må gott – men vem sjutton behöver inte det?
 
Om 9 månader är det sommarlov!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *