Gambia 1990 i bilder

Gambia 1990 i bilder

Jag, 20 år

Jag åkte till Gambia första gången 1/11 1990. Då var det tillsammans med dåvarande fästmannen och mina föräldrar. Jag hade alltid velat åka till Afrika och redan vi inflygningen över Mauretanien så kände jag att jag var på väg hem. Inflygningen till Gambia är helt fantastiskt; först ser man bara sand och öken som efter en stund övergår i mangrove med flodtarmar och sen kommer lilla Gambias lilleputtflygplats. Jag hoppas jag kan ta en bild den här gången, så att ni får se.

Om allt gått som det ska, så borde vi vara framme på hotellet nu.

Här är bilder från 1990-1991. Håll till godo  🙂

Marknaden i Banjul

Barn på en skolgård

Soluppgång över Gambiafloden

Kvinna i Tendeba

Jag vid poolen på African Village

Nedgången till ”min” strand, Fajara beach

Vackra människor

Förstår ni nu varför jag älskar det landet? Färgerna, klimatet, människorna… allt är helt fantastiskt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *