Garderobsrensning!

Garderobsrensning!

Jag gillar att röja och slänga. Det är en känsla av lättnad när grejerna blir färre. Tyvärr har garderoberna blivit lite eftersatta, så där ligger mycket som inte längre använts eller som jag vuxit ur. Idag fick jag ett ryck och plockade ur min byrå och mina två garderober och la allt på sängen. Sen kollade jag igenom ALLT, provade och la byxor i en hög, shorts i en, kjolar i en osv.

Det jag tröttnat på men som forfarande är fräscht bar jag ner och ska sätta ut på Tradera. En massa fina klänningar, kjolar och annat stl 38. Nåt kan man säkert få för dem. Andra saker hamnade i en kasse, som sedan blev två kassar, till en kompis dotter som gjort en gastric-by-pass och gått ner drygt 50 kg. Hon har inte särskilt mycket pengar, men behöver en hel del nya kläder – så hon får ta det hon vill ha och lämna resten till Läkarmissionen.

Lite illa är det ändå… jag tycker hela tiden att jag inte har några byxor. I röran låg det TRE par helt NYA jeans i samma färg. Jag har saknat och köpt nya, TRE gånger! Så nu passade jag på att kasta ett gäng gamla, slitna brallor och la fram de andra istället. Snacka om att spara pengar! I våras när jag rensade bland tröjor och annat var det för att jag var så frustrerad för att jag var för tjock. Inget passade och jag var sååå ledsen. Idag passade i stort sätt allt jag provade och det var en otrolig triumf. Jag valde bort kläder pga annat är min storlek 🙂
Nu är garderoberna rensade, jag vet vad som finns där. En gigantisk hög med kläder har vi precis fotat, plagg för plagg, de ska ut på Tradera. Det står två fulla kassar som ska iväg till kompisens dotter. Jag hoppas hon hittar något som funkar.
Snacka om dagsverke! Nu är jag värd en god middag. Junior står i köket och testar en meny till Hemkunskapen. Fisk med chillisås minsann – gott! Chokladmousse till efterrätt – en vanlig onsdag. Inte illa va?!
.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *