Hamnar man på listan tro?

Hamnar man på listan tro?

Fick hem brev om provvalet igår. Alltid skoj att vara nominerad, spännande om inte annat…

I första skedet handlar det om det interna provvalet. Jag ska godkänna om jag ställer upp som kandidat till Riksdag och/eller landsting. Jag funderade några minuter och pratade med Martin och sen kryssade jag JA. Bara för att man är nominerad är det inte självklart att ställa upp, inte för mej iaf. Jag måste ju först fråga mej själv om jag har något att komma med och om jag kan göra nytta eller skillnad. Vi kom fram till att jag borde finnas med för barnens skull, inte mina alltså – utan alla barn där ute som far illa och som inte syns. Dessutom vill jag fortsätta driva mina handikappfrågor, det är inte så många som gör det. Så JA, jag ställer upp!

Så nu ska jag roa mej med att beskriva min bakgrund med 300 tecken och sedan vad jag vill arbeta med politiskt med 500 tecken. Någon som kan ge mej tips på vad jag ska skriva som kan locka en redan insyltad medlem? De är ju medlemmarna som ska rösta nu och bestämma vilka som ska få förtroendet att stå på listorna i valet nästa höst. Så det är viktigt att texten är skriven på rätt sätt och öppnar ögonen på den som inte känner mej.

Jag såg att flera kollegor redan startat grupper på Facebook att man ska rösta på just dem. Det kommer inte jag att göra. Inför förra valet startade jag bloggen, men jag vet inte om den hjälpte. För mej blev den och är fortfarande en ventil att berätta om det politiska livet och även om mitt liv som jag har i vardagen. Jag gillar att skriva och har nu en chans att skriva av mej när det pyser över av frustration, sorg eller glädje. Om folk sedan läser det jag skriver är upp till dem. Jag har ganska många besökare och det fascinerar mej. Roligast är förståss att få respons i form av kommentarer. Då vet man att man fått någon att fundera så pass mycket att han/hon faktiskt gör sej besväret att skriva en kommentar. Det tackar jag för!

Nu ska jag lägga mej i badet och fundera över vad jag ska skriva. Kom gärna med tips!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *