Gäspade i direktsändning…

Gäspade i direktsändning…

SVT24 har direktsänt hela Rikstinget. Jag har med andra ord setts i bild ett flertal gånger, men det var ju ingen överraskning. Barnen har tittat, mormor och morfar har sett en del och tydligen har även några här på bloggen haft koll på mej. Ni får gärna komma med kommentarer om hur jag skött mej, jag behöver veta både bra och dåliga grejer för att bli bättre i talarstolen.
 
När jag kom hem berättade killarna att jag varit med i närbild när jag satt och lyssnade. När man står i talarstolen så vet man ju att man har kameran på sej, när man lyssnar tänker man inte på att det går att vända kameran… å det hade man tydligen gjort… en snygg sekvens av mej när jag gäspar stort…
 
Man är lite trött efter tre dagars debatterande, det måste väl vara tillåtet att gäspa då? Jag sov ju inte iaf!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *