Geist – butiken som har allt!

Geist – butiken som har allt!

Jag har ju blivit lite mer intresserad av kläder och särskilt inredning den sista tiden. Att då bli inbjuden till en invigning av en ny butik som har allt detta är ju superkul!

Gunilla och jag drog iväg till Barkarby och det ganska nya köpcentrumet där och efter lite snurrande kom vi rätt. Butiken Geist ligger lixom på en gavel, lite undanskymt. Men vart efter det kommer flera nya butiker blir nog läget perfekt.

Vi kom in i ett myller av folk. Massor med nyfikna, glada och köpsugna kvinnor. Fast där var ett par killar också… för de har även herrkläder. Här finns möbler, inredning, smycken, herr- och damkläder och lakrits! Allt man behöver alltså  🙂

Vi minglade, åt, minglade, kollade på kläder, minglade, kollade på inredning, åt och minglade lite till. Det var några tävlingar under kvällen och jag vann faktiskt! Jag vann ett doftljus med dubbla vekar och Gunilla vann en t-shirt. Jag var väldigt sugen på att köpa en klänning, men då hade Martin blivit galen! Å Gunilla hittade en skinnjacka som hon hade väldigt svårt att lämna kvar i butiken.

Här fanns faktiskt något för alla smaker. Dyra märken blandas med lite billigare, många olika designers och stilar och sånt gillar jag.  Dessutom är butiken mysigt och personalen trevlig och hjälpsam. Nu ligger Barkarby lite avigt till för mej, men är jag åt det hållet så kommer jag absolut besöka butiken igen  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *