Gick lite bananaz :-)

Gick lite bananaz :-)

Igår fick jag nys om Nelly.com som hade klänningar för 100 kr styck. Gick nyfiket in där och gick fullständigt bananaz när jag plötsligen kom på att jag numera kan ha precis vilka klänningar som helst! Nu spelar det ju ingen roll hur de ser ut i ryggen eller att behå-band ska döljas, det är ju fritt att välja numera  🙂

Efter operationen har jag ju inte ens ett behov av att ha behå, om jag inte vill. Men jag kan också ha precis vilken behå jag vill, om jag vill ha en. Å det vill jag nog, det känns väldigt konstigt att inte ha nån…

Så jag shoppade loss kan man väl säga. Det blev klänningar med brottarrygg, axelbandslöst och en massa annat. Dessutom fanns det en massa smycken till väldigt bra pris, så det blev lite sånt också. Så nu är jag snart både klädd och blingad. Jag kanske inte behövde så där himla mycket nytt av just de här grejerna, det jag behövde var egentligen nya koftor… men det hittade jag inte och då råkade det bli lite annat istället.

Så nu blir det väldigt spännande att få hem kläderna. Hur ser jag ut med bar rygg? Har jag en rygg att visa överhuvudtaget? Det kanske inte är bara magen som behöver tränas… Det återstår att se…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *