Gillar årets december!

Gillar årets december!

Jag är som bekant ingen vintermänniska. Det enda som lyser upp min vinter är advent, jul och våra födelsedagar i januari. Men i år är det annorlunda… Inte en gnutta snö så långt ögat kan nå, inga minusgrader, inga lager med tjocka vinterkläder. Det är bara så himla bra!

Igår var var jag och Baileys ute på en härlig långpromenad och solen visade sej försiktigt lite då och då. 5 grader varmt och när solen väl kom fram var det härligt att lyfta näsan mot solen och känna den lilla värme som faktiskt fanns där.

Idag när vi var ute strålade solen rejält, men värmde tyvärr inte något. Det var kallt om fingrarna, men torrt på gångbanan. Att gå i gympadojor utan att bli varken kall eller blöt 2 veckor innan jul är lyx! Å Baileys trivs, han slipper ju gå igenom den där otroligt läskiga torkningen när vi kommer in. Han avskyr när tassar och mage ska torkas efter promenaden.

Jag njuter! Samtidigt undrar man ju hur länge vi ska klara oss från den där riktiga vargavintern som varit de senaste åren. Ingen snö till jul sa man på tv i morse… vi får väl se. Jag är glad och tacksam så länge jag slipper.

Alldeles strax ska jag lämna Miniors paket till skokartongsappellen. Någon liten 6-åring ska få hans paket och förhoppningsvis bli glad. Minior själv blev iaf glad över sin julklapp och nu har vi fått beviljat en extra helg innan nyår också. Då ska vi gå på bio och se Sune  🙂

Ha en riktigt härlig torsdag i solen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *