Gillar du att klä ut dej?

Gillar du att klä ut dej?

*** Detta är ett samarbete med Partykungen***

När jag var yngre var det ganska vanligt med maskerader och jag tyckte alltid att det var lika svårt att komma på vad jag skulle klä ut mej till. Det var lixom utbudet av det som fanns hemma som avgjorde vad det fick bli. Det slutade med att jag tyckte det var ganska jobbigt att bli bjuden och var inte alls så roligt som det borde ha varit. Jag vet att det fanns något ställe som hyrde ut dräkter, men det var ju jättedyrt!

Sen kom det fler och fler butiker som hade lite roliga grejer. Kanske inte hela kostymer, men iaf delar och detaljer. Allt blev både enklare och roligare. Nu finns det många, bla Partykungen som har ALLT! Nu behöver man inte styras av utbudet längre, har jag en idé så går den att förverkliga oavsett hur galen den än är. Och det är inte ens dyrt!

Nu kan man klä ut sej till precis vad som helst! Till både Melodifestival, Pride, Nyår och alla andra tillfällen finns det massor med grejer att piffa upp festen med. Vill du klä ut dej till glasstrut så fixar man det, behöver du ett gäng guldhattar till laget som vann guld så fixar man det! Å alla kan vi bli änglar med vilken färg på vingarna som helst! Så himla enkelt mot förut! Partykungen har verkligen allt och det är roligt bara att titta runt på sidan  🙂

Gillar du att klä ut dej? Vad är din bästa maskeradkostym?

 

Ett svar på ”Gillar du att klä ut dej?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *