Glöm inte pappa!

Glöm inte pappa!

*** I samarbete med Godisboxen***

Ja, det är ett tag kvar till Fars dag, men man vill ju hitta en riktigt bra Farsdagspresent – inte den eviga slipsen… särskilt inte till de som varit pappor länge.

Min pappa firar Fars dag för 49:e gången, han har slipsar så det räcker! Men han gillar godis, choklad och annat sött – både ät- och drickbart. Godisboxen har en massa goda boxar att välja på och man kan dessutom få dem men en alldeles egen bild på boxen och hemskickad till honom om man inte har möjlighet att vara där själv.

Det som är bra är att boxarna inte bara innehåller en massa snaskiga grejer utan även presentkort, biocheckar, kaffe, te eller annat som gör att boxen blir extra bra. Jag vill gärna att presenter skall användas och en box med både gott och användbart är ju helt perfekt! Att dessutom kunna skicka dem direkt till mottagaren är ju också bra om man bor långt ifrån varandra.

En perfekt box (i mina ögon) skulle innehålla lakrits, choklad och te – gärna i smaken hallon/lakrits för att matcha resten av boxen. Jag lovar att den skulle sälja!

Lyxiga boxen eller Chocolate Love skulle nog passa min pappa bäst med en bild av oss förstås. Jag levererar den helst själv och lägger till något drickbart också. Själv skulle jag alltså gärna få en Lovely Blackbox hemskickad om jag fick välja, men nu är det ju inte min dag…

Godisboxen har mängder med olika boxar, bla bioboxen, lyxiga boxen, pralinboxen och daddys happybox. Det finns helt enkelt något för alla! Det finns även sockerfria boxar för den som vill ha det!

Så glöm den där slipsen nu , jag är helt säker på att det finns en box som passar just DIN pappa i Farsdagspresent!

2 svar på ”Glöm inte pappa!

    1. Jag har inga bantningsrecept och kommer aldrig att ha. Jag följer Viktväktarnas kostprogram och med det får man äta allt, men inte alltid. Dessutom är ju inte godiset till mej… fast jag äter godis varje lördag för det får plats i mina points.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *