God Fortsättning Allihopa!

God Fortsättning Allihopa!

Så var det äntligen nytt år! Så skönt att 2010 är över, nu kan det bara bli bättre  🙂

Vår nyårsafton var väldigt lugn. God mat, men inte ett enda fyrverkeri så långt ögat nådde. Tyst och skönt. Jag trodde det skulle smälla för fullt överallt, men så var det inte. Man kanske har förbud mot fyrverkerier här, precis som i Tanzania? Vi åt, satt och pratade och väntade in 12-slaget. Mer än så var det inte, helt ok.

Idag var vi ute vid poolen redan vid 9.30, men eftersom det var lite molnigt bestämde vi oss för att gå till gamla stan för lite shopping. Lilla M skulle ha lite grejer och jag hade siktat in mej på några smågrejer också. Det tar ca 30 minuter att gå dit när det är sisådär 25 grader varmt.  En perfekt promenad!

Vi shoppade det vi skulle och gjorde några försäljare riktigt sura genom att pruta lite för mycket… så gick vi tillbaka och passade på att äta lunch på Mc Donalds när vi ändå gick förbi. Årets första måltid intogs alltså på Donken… jaja, gott var det  🙂

Vi har hittat ett ställe ca 5 minuter från hotellet med trådlöst internet helt gratis. Så hit går vi en gång om dagen för att uppdatera omvärlden, läsa jobbmailen och kolla lite annat. Det ser nog ganska sjukt ut; vi sitter här, 5 personer med näsorna i telefonerna eller som jag; i datorn. Men det är en alldeles lagom promenad hit och de där hemma slipper oroa sej för oss.

Just det ja! Igår blev killarnas dykcert klara. Det kom hem tre överlyckliga grabbar till hotellet, som inte kunde prata om annat  🙂  En superbra avslutning på det gamla året! Imorrn ska vi iväg och prata med en Finne som kör dykbåt och boka in oss för en tur på måndag. Killarna dyker, Jag och Lilla M solar på båten – perfekt!

Vi har det otroligt bra. Vi är sams och är friska, inte en enda mage krånglar längre. Det är lagom varmt, hotellet är bra och vi får avkoppling. Jag vill nog inte åka hem…

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *